Header
menu sluit
nl

Fraeye | Koen en Nathalie - Gent

Locatie: Gent
Klant: Koen & Nathalie

Koen en Nathalie - Gent 0

Huiselijkheid troef

Na een lange dag de tijd nemen om te koken. Lekker lang aan tafel zitten, zeker wanneer de kinderen langskomen. Napraten met een perfect gezet kopje thee. De keuken van Koen en Nathalie verbindt alles wat hen gelukkig maakt. “Door onze drukke agenda’s snakken we naar die ontspannen, huiselijke sfeer. In deze keuken liggen al onze kleine gelukjes binnen handbereik.”

Voor Koen en Nathalie hoeft het niet te strak. “Netheid is belangrijk, maar je mag gerust zien dat er hier geleefd wordt. We wilden vooral een keuken die bij de warme sfeer van ons gezin past.” Fraeye vond de balans tussen orde en gezelligheid door houten nissen te integreren boven het kookgedeelte en onder het eiland. 

Koen en Nathalie - Gent 02
Koen en Nathalie - Gent 03

Organisch gegroeid

Koen en Nathalie - Gent 04

Die nissen zijn bovendien de perfecte plek voor hun geliefde theeservies. “Op voorhand hadden we nooit gedacht dat het belangrijk was om te vermelden dat we notoire theedrinkers zijn. Had Fraeye niet dieper gegraven, dan waren de houten nissen er misschien helemaal niet gekomen. We zijn heel dankbaar voor het feit dat dit ontwerp zo organisch is gegroeid.”

Rond het eiland is er altijd heel wat beweging: “Hier wordt dagelijks gekookt, dus zijn we bijzonder blij met de extra opberg- en werkruimte die dit eiland biedt.” Omwille van het intensieve gebruik koos Fraeye voor Corian, een aangenaam warm en onderhoudsvriendelijk materiaal dat zijn schoonheid lang behoudt. 

Een tikje
        gedurfd

Een beetje durf kan een design tot nieuwe hoogtes brengen. Dat bewijst de keuze van het koppel voor deze uitgesproken spatwand. “We zijn nog altijd heel blij met deze keuze. Het marmer brengt leven in de keuken en combineert geweldig met het hout.” 

Koen en Nathalie - Gent 05
Koen en Nathalie - Gent 06

Wat is jouw verhaal?

Wij ontwerpen het samen met jou.
Kom langs in onze toonzaal of neem contact op.