Header
menu sluit
nl

Fraeye | Onze Aanpak

Designed
for Life

Een keuken is het decor van je leven. Het is de plek waar je kookt, samenkomt, viert, verbindt, geniet en herinneringen maakt. Als familiebedrijf begrijpen we hoe belangrijk die momenten zijn. Daarom moet een keuken elk aspect van jouw leven omarmen. 

Om dat te bereiken hanteren we een unieke ontwerpmethodiek, waarbij alles draait om inzicht in jouw leven. Samen gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen jouw levensstijl, design en duurzaamheid.

Een keuken is het decor van je leven

Ons ontwerptraject

 

Ons ontwerptraject

 

Ons ontwerptraject

 

Ons ontwerptraject

Bij Fraeye ben je klant voor het leven.

Van een goed gesprek naar een eerste voorontwerp: samen met jou tekenen en hertekenen we het ontwerp tot alle puzzelstukjes op hun plaats liggen. Ook als je keuken er eenmaal staat, kan je bij ons terecht voor eventuele aanpassingen. Een leven lang. 

Voorbereiding

Een keuken is meer dan een deel van je woning. Het is deel van je leven. Daarom volgen we een unieke methodiek, die start met de tijd te nemen om jullie leven te leren begrijpen. Hoe ziet een weekdag eruit, wat is je ritme tijdens het weekend? Samen nemen we een foto van je leven om alle aspecten ervan samen te brengen.

 

 

Creatie

Die ankerpunten van je leven integreren we in het voorontwerp. Jouw verhaal bepaalt elke lijn. Van wijncollectie tot kookboekenverzameling: we vinden voor alles de juiste plek. Daarbij gaan we voor een tijdloos en doordacht design. We selecteren karaktervolle materialen die kunnen meegroeien met de jaren. Zo bereiken we die unieke balans tussen jouw leven, design en duurzaamheid.

Voorbereiding

Uitvoering

Pas als jij voelt dat het ontwerp je als gegoten zit, starten we met de uitvoering. Vakmanschap staat centraal bij Fraeye, van hieruit slaan we de handen in elkaar om het finale ontwerp te realiseren. Tot in de kleinste details. Zo maken we van jouw keuken het kloppende hart van je thuis.

 

 

Klant voor het leven

Net zoals een mensenleven, raakt en verbindt jouw keuken verschillende generaties en levensfases. Daarom blikken we altijd vooruit, zodat jij een leven lang kan genieten van het eindresultaat. Bij Fraeye staan we met een gepassioneerde ploeg vol toewijding en vakmanschap klaar om jullie hierin verder te helpen. Bij ons ben je klant voor het leven.

Uitvoering