Header
menu sluit
nl

Fraeye | Jean en Eveline - Oostende

Locatie: Oostende
Klant: Jean & Eveline

Met een fenomenaal uitzicht verbindt de nieuwe keuken van Jean en Eveline het beste van land, zee en lucht. “Tegelijkertijd is hier ook plaats voor kunst, design en gastvrijheid. Dit is een keuken waar alles naadloos in elkaar overvloeit.”

Jean en Eveline Oostende 2

Koken met zicht op de zee en met de stad aan je voeten: dankzij de bijzondere indeling van deze keuken is het mogelijk. Fraeye deelde de keuken op in twee eilanden. “Door de ovens in het midden te plaatsen en een hele wand te reserveren voor bergruimte, slaagden we erin om die onconventionele indeling toch praktisch in te richten.” 

Jean en Eveline Oostende 3

Massief graniet en fluweelmatte ladefronten. Dat Jean en Eveline een uitgesproken liefde hebben voor design en natuurlijke materialen, hoeft niet te verwonderen.

Jean en Eveline Oostende 5
Jean en Eveline Oostende 4

Een coffee corner op het kantelpunt tussen living en keuken

Jean en Eveline Oostende 6
Jean en Eveline Oostende 7

Voor dit koppel was het belangrijk om voldoende ruimte te hebben voor gastvrijheid. Daarom kwam er een coffee corner en bar, op het kantelpunt tussen leef- en kookruimte. “Daar maken we bijna dagelijks gebruik van, zeker als we bezoek hebben van vrienden of familie. Terwijl de kleinkinderen spelen met de hond, babbelen wij gezellig in de salon met een koffie of aperitief.”

“In deze totaalrealisatie vloeien design en levensstijl perfect in elkaar over. Alles draait hier om visuele eenheid.” Het stijlvolle samenspel van warme kleuren en prachtige natuursteen komt ook terug in de badkamer, slaapkamer, leefruimte en binnendeuren. “Fraeye heeft onze persoonlijke smaak perfect weten te integreren. Ze hebben ons geholpen om van deze woning een echte thuis te maken, “ besluiten Jean en Eveline. 

Jean en Eveline Oostende 8
Jean en Eveline Oostende 9

Wat is jouw verhaal?

Wij ontwerpen het samen met jou.
Kom langs in onze toonzaal of neem contact op.